Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 september 2013

Buitenreclameborden weer in gebruik

LISSE –Na het faillissement van Azero Outdoor stonden de buitenreclameborden maandenlang werkloos langs de kant van de weg. Deze borden zijn inmiddels echter overgenomen door Centercom Buitenreclame B.V. en de gemeente ondertekende dinsdag 20 augustus een contract met dit bedrijf. De gebruikers van deze borden betalen niet meer dan in het verleden en bovendien ontvangt de gemeente nog eens 7.656,25 euro extra aan inkomsten.
Wethouder Ad van Zelst was blij dat hij de overeenkomst kon ondertekenen. ‘In het verleden ging al 5.000 euro van de inkomsten naar het Citymanagement en dat blijft gewoon doorgaan. De gemeente krijgt ook 7.000 euro exgtra, dus de wethouder Financien zit daar tevreden bij te lachen. De continuiteit van de borden is gewaarborgd en we kunnen blijven handhaven op het illegaal plaatsen van sandwichborden aan lantaarnpalen.’
Bas van Woerkom van Centercom laat weten dat zijn bedrijf alle reclameborden van Azero overgenomen heeft. ‘We zijn in Nederland de allergrootste buitenreclameexploitant in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat we dat op de juiste manier kunnen doen. We kunnen de zaken heel efficiënt regelen en hebben vijf vestigiingen in Nederland en daardoor hebben we heel korte aanrijdtijden. Alle contracten die er lagen met adverteerders nemen we één op één over.’ De overeenkomst wordt gesloten voor een periode van vijf jaar. Lisse krijgt ieder jaar 12.656,25 euro aan inkomsten; evenveel als de (grotere) buurgemeente Teylingen.