Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 oktober 2013

Blij met aanbesteding

KAAG EN BRAASEM – Al het kleine onderhoud aan de wegen wordt voortaan door één en hetzelfde bedrijf gedaan: Aannemers en wegenbouwbedrijf “Versluys & Zoon”BV uit Bodegraven. Het gaat hierbij om werkzaamheden voor bijvoorbeeld het repareren van scheurtjes in de weg of het door asfalt vervangen van klinkertjes.
Bij een gemeentelijke aanbesteding versloeg Versluys & Zoon twee concurrenten met het bod avn 347.700 euro. KWS Infra bv uit Rotterdam vroeg namelijk 403.400 euro voor haar diensten en Zwammerdam Grond en wegen BV te Bodegraven wilde zelfs 647.600 euro voor de uitvoering van dezelfde werkzaamheden. Wethouder Ton van Velzen was met de toekenning van de opdracht aan Versluys & Zoon een tevreden man: ‘De aanbesteding is voor de gemeente heel gunstig uitgevallen.’