Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 december 2013

Geen gegrien door potje ‘Onvoorzien’

KAAG EN BRAASSEM – Het college van burgemeester en wethouders doet een greep van 30.000 euro uit het potje ‘onvoorzien’. Op deze manier worden onverwachte tekorten alsnog gedekt. Ook maakte wethouder Ton van Velzen vorige week bekend, dat er niet meer geïnvesteerd wordt in het gemeentelijk managementteam. Dit levert een bezuiniging van nog eens 98.000 euro op.
Met de dertig mille waar het tekort mee moet worden gedekt, houdt de post ‘Onvoorzien’, nog maar een bedrag van 67.500 euro over. Dat is volgens Van Velzen niet echt een probleem: ‘De post onvoorzien wordt vrijwel nooit gebruikt. Wij kunnen het bedrag pakken als het begroot is. Wat overblijft gaat aan het eind van het jaar in de algemene reserves.’