Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2014

Woningmarkt Teylingen beste van Bollenstreek

JOEP DERKSEN
TEYLINGEN  – De gemeente scoort een 7,7 in de ranglijst van ‘woningmarktcijfers.nl’, waar het gaat om de herstellende woningmarkt. Hiermee gaat Teylingen ruimschoots aan kop in vergelijking met de andere bollendorpen.
Noordwijk zien we pas terug op de 93ste plek en Lisse volgt op plaats 126. Daarna komt Katwijk (152), Noordwijkerhout (166) en hekkensluiter van deze streek is Hillegom (207de plaats, met een score van 5,6). Landelijk scoort Oegstgeest het beste met een 8,9. De drie slechtst scorende gemeenten van Nederland zijn Veendam (provincie Groningen: 2,3), Achtkarspelen (Friesland: 2,1) en Menterwolde (Groningen: 2,1).