Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 maart 2014

Totale metamorfose van het Kap Perron

LEIDEN – Het maken van een afspraak bij de kapper is vaak een heel gedoe, in deze tijd dat we allemaal druk zijn en vaak fulltime moeten werken. Het Kap Perron, dat vlak bij het station staat, is een ideale uitkomst. Op weg naar de trein laat je de professionele dames ervoor zorgen dat je haar perfect zit danwel uitstekend geknipt en verzorgd wordt. Het Kap Perron werkt uitsluitend zonder afspraak; je kunt dus direct geholpen worden.  ‘We zijn het leukste perron van Nederland, lacht eigenaresse Irma Zwaan.
Kort geleden heeft het Kap Perron een complete make-over gehad. De hele zaak is gerestyled en het ziet er veel frisser en moderner uit. De mannen en vrouwen genieten van de kapservice van de zes dames en kunnen zichzelf bewonderen in prachtige spiegels. Wie even moet wachten, kan plaatsnemen aan een gezellige leestafel. Op 1 maart was de ‘hairopening’, zo laat Zwaan weten en de klanten zijn razend enthousiast over de ‘nieuwe look’. ‘Bij ons is er altijd een gezellige sfeer. Juist door onze prijzen is Het Kap Perron voor iedereen toegankelijk.’ Het gekwalificeerde personeel is al wat ouder en heeft dus veel ervaring. ‘
Voor meer informatie: Het Kap Perron, Stationsweg 36, W: www.hetkapperron.nl of www.facebook/kapperron. Alle dagen geopend, behalve woensdag en zondag.