Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2014

Café Restaurant De Branderij

Middelweg 7 – 9, Leiden, T: 071 513 3728
De mooiste trouwerij geeft u in de Branderij
De mooiste dag van je leven wil je ook op de mooiste locatie van Leiden vieren. En dan kom je eigenlijk maar op één plek uit: Café Restaurant De Branderij. De eigenaren Elles en Harry Bemelman hebben van deze locatie een prachtige gelegenheid gemaakt om samen met je familie en vrienden deze eenmalige gebeurtenis te vieren.
Café Restaurant De Branderij is gevestigd in een oude koffiebranderij en herbergt een sfeervol en gezellig restaurant, gelegen in hartje centrum van Leiden. Niets is te gek voor de gasten van de Branderij. Elles en Harry Bemelman zorgen ervoor dat het huwelijksfeest soepel verloopt. De gasten worden bij binnenkomst hartelijk ontvangen met een glas heerlijke Prosecco, om te toasten op het heuglijke feit. Voor de receptie zijn er verschillende mogelijkheden; de gasten kunnen kiezen uit bijvoorbeeld gedistilleerde dranken, bier of fris. Ook worden fijne knabbelplateau’s en lekkere luxe minibrooodjes geserveerd.
‘s Avonds genieten de gasten van een lekker driegangendiner, dat het bruidspaar volledig zelf kan samenstellen. Hierna wordt het de hoogste tijd om de voetjes van de vloer te doen in de Brandeij bar. De gasten worden dan verrast met etagères met gezonde hapjes en dipjes.