Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 april 2014

‘Ophouden met zeuren’

LISSE – De kritiek van de VVD op de aankleding van de rotondes komt wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) de neus uit. Donderdag 17 april uitte hij zijn ongenoegen tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur, toen commissielid Martijn Tibboel (VVD) voor de zoveelste keer de kwaliteit van de rotondeversieringen aankaartte.
 
Van Zelst was het niet eens met de kritiek dat de rotondes er niet goed uit zien. Hij verwees naar opstartproblemen met betrekking tot het versieren van de rotondes, waardoor de bollen niet op  tijd gepland konden worden. En liet daarbij weten, dat hij de raad hierover regelmatig had geïnformeerd. Deze avond liet van Zelst weten: ‘Met de vaste vorm en het plaatsen van de tulpen wordt de identiteit van het dorp getoond. Het glas is eerder half vol dan half leeg. Ik hoop dat mensen ook zien wat voor inspanningen er zijn geweest om gaasbakken te plaatsen en narcissen te planten. En als je rotondes gaat aanplanten, doe je dat met kleine plantje s en niet met volwassen struiken. De tulpen op de rotondes in Hillegom zijn over twee weken echt weg. Wij gaan zorgen voor zomerbloeiers. De VVD moet ophouden met het zeuren over de rotondes, want die liggen er goed bij.’