Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 november 2014

Lady M. neemt afscheid

NOORDWIJK – Na 22 jaar nam Marianne van den Berg, Area  Sales Director bij Huis ter Duin, afscheid van haar werk. Ze kreeg een groots afscheid en werd door ruim 200 gasten in het zonnetje gezet. Dit afscheidsfeest was één van de weinig activiteiten in de afgelopen twee decennia, waar ze géén invloed op heeft gehad, zo bevestigde Van den Berg lachend.
Van den Berg staat overal bekend als ‘Lady M.’ en die titel heeft ze in de loop der jaren verdiend. Ze werkte zichzelf als ‘herintredende vrouw’ op binnen Huis ter Duin.  Haar eerste taak was om de net gebouwde hotelkamers ‘te vullen’. Dit lukte haar uitstekend, waarbij ze alleen gebruik maakte van een telefoon, blocnoteboekje, pen en kaartenbak. Samen met commercieel directeur Stephan Stokkermans bouwde ze Huis ter Duin uit tot het toonaangevende hotell voor internationale bezoekers van beurzen en evenementen. En wat is het geheim van Lady M.? ‘Met eerlijkheid en openheid kom je het verst. Zorg ervoor dat je de mensen altijd recht in de ogen kunt kijken, wanneer je ze later weer tegenkomt.’