Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 november 2014

Projectontwikkelaar presenteert plannen prematuur

LISSE – Nog voordat de gemeenteraad haar zegje heeft kunnen doen over de plannen voor de herontwikkeling van het Hobahoterrein, hebben omwonenden al een presentatie van die plannen kunnen zien. Daar waren de politici niet blij mee.
Fractievoorzitter Rob Veldhoven (Nieuw Lisse) wilde donderdag 16 oktober tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur weten van wethouder Cees Ruigrok (Nieuw Lisse): ‘Het plan is door Lisse Centrumbeheer gepresenteerd aan omwonenden. Zijn de voorliggende kaders naar het plan geschreven, of zijn de kaders naar het plan gemaakt? Het is raar dat een plan gepresenteerd wordt, waarvan de kaders nog niet vastgesteld zijn.’ Hierop antwoordde de wethouder, dat hij niet op de hoogte was van die informatieavond en dat deze actie buiten medeweten van de gemeente om is gebeurd. ‘Het was handig geweest als we hier van op de hoogte waren geweest. De projectontwikkelaar is heel voortvarend met het schetsplan, maar eerst worden de kaders vastgesteld. De kaders worden niet om het schetsplan geschreven.’