Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 januari 2015

Vrijwilligers bekroond

KAAG EN BRAASSEM > Tijdens de Nieuwjaarsreceptie werden dinsdag 6 januari de winnaars van de vrijwilligersprijzen bekend gemaakt door wethouder Floris Schoonderwoerd. Thijs van Rijn (Oude Wetering) werd benoemd tot ‘Jonge vrijwilliger tot 27 jaar’, voor onder meer zijn activiteiten voor de VAKantiespelen Alkemade.
Wiel Tiemes (Roelofarendsveen) mag zich ‘Vrijwilliger van het jaar’ noemen voor de categorie 27 jaar en ouder. Hij is voorzitter van Stichting Spreng en Schakel en zet zich volgens  de jury in ‘voor verbinding in Roelofarendsveen en omstreken’. Het Schoolhuis in Rijnsaterwoude is bekroond tot Vrijwilligersorganisatie van het jaar. De jury stelde: ‘Het Schoolhuis is het ultieme voorbeeld van hetgeen dat wij beogen met het project Kernen in hun Kracht. Er is veel energie uit het dorp gekomen, zowel financiële als vrijwillige inzet. Het Schoolhuis is echt weer vóór, maar vooral van het dorp.’