Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 mei 2015

Vrijwilligers in het zonnetje bij Oegstgeest in beweging

OEGSTGEEST – Bijna tweehonderd mensen hebben zich al aangemeld voor de zesde editie van ‘Oegstgeest in Beweging’, dat maandag 1 juni vanaf 19:00 uur plaatsvindt. Dit jaar staan alle vrijwilligers in het middelpunt van de belangstelling.Tijdens de avond wordt de Oegstgeester Pluim uitgereikt; maar liefst veertig vrijwilligers zijn hier voor genomineerd.
Verder is er van alles te doen. Behalve optredens van onder meer De Troubadours en The Rockschool vindt er ook een paneldiscussie plaats met onder meer wethouder Marien den Boer (CDA). Ook krijgen de aanwezigen een kijkje in de verbouwingsplannen van het Dorpscentrum. En wie overweegt om vrijwilliger te worden, maar niet weet hoe dat te doen en waar dit kan, is het nuttig deze avond te bezoeken. Professionele ‘speed coaches’ overleggen praten met je over wat je zelf leuk vindt en waar je het beste terecht kunt. Aanmelden voor deze avond kan nog via: oib@dorpslab.nl. Er is een maximum aantal deelnemers, dus snel reageren is gewenst.