Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juni 2015

Hulp bij klussen in huis

HILLEGOM – Steeds maar weer die buurman vragen of hij kan helpen met een klusje in huis. Of het nu gaat om het aansluiten van stopcontacten, het sauzen van een muur of werken met schroeven en pluggen.
Cursusleider Henk Koot zorgt ervoor, dat mensen met twee linkerhanden toch allerlei technische klusjes zelf kunnen doen. En zo tegelijkertijd een hoop geld uitsparen. Na het volgen van deze cursus van vijf lessen draait u de hand niet om voor welk huiselijk klusje dan ook. Of het nu gaat om schilderen, kitten, brandveiligheid of reparatiewerkzaamheden. Koot: ‘Als er belangstelling voor is, kunnen we het nog hebben over de auto. U rijdt er in, maar wat weet u er van?!’
Inschrijven voor deze cursus kan via: www.hetraamhillegom.cc. Cursusnummer 152.430. De bijdrage voor vijf lessen is slechts 75 euro.