Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 september 2015

Borstonderzoekbus blijft

LISSE - De winkeliers in het winkelcentrum zijn niet blij met de borstonderzoekbus die op het parkeerterrein achter de Hema geplaatst is. Dit gaat ten koste van een aantal parkeerplaatsen. Wethouder Evert Jan Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) liet donderdag 3 september weten, dat deze bus niet verplaatst wordt.
Commissielid Martijn Tibboel (VVD) kaartte deze kwestie aan en stelde, dat deze bus in het verleden altijd in de Poelpolder stond. Vanwege de straatwerkzaamheden bij het winkelcentrum daar, is de bus vorig jaar eenmalig verplaatst naar de plek achter de Hema. En nu staat die bus er dus weer, tot ontevredenheid van de winkeliers. Nieuwenhuis liet weten dat verplaatsing van de bus niet gaat gebeuren; dat zou zo'n 1.000 euro kosten.