Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 maart 2016

Genieten van optimale verzorging

LEIDEN – 'So What' is een kapsalon, nagelstyliste én beautysalon in één zaak. Iedere klant wordt hartelijk verwelkomd met een vriendelijke glimlach en het verwennen begint direct al met een heerlijke kop koffie of thee. Kapsalon So What heeft een nieuwe eigenaar met een nieuwe en verfrissende visie. En dat betekent uitstekend nieuws voor alle klanten! Vanaf 1 maart wordt het alleen nog maar beter bij 'So What': niet alleen de prijzen zijn nóg lager, ook kan iedereen die dit artikel leest tot 10 maart genieten van een extra korting van 10%.



De kapsalon bestaat al 29 jaar, zo legt eigenaar Basim al Hussainy uit. Het team van Sacha, Esra, Gabi en Kelly is uitstekend opgeleid en weten alles over de laatste trends en moderne coups. Maar wie ook even langs wil komen zodat het haar 'even snel' geknipt kan worden, is bij So What eveneens op het juiste adres. Al Hussainy legt zijn visie over So What uit: 'Het gaat om de driehoek “kwaliteit, prijs en service”, gecombineerd met de verzorging van haar, gezicht en nagels. Wij zorgen er voor, dat alles hier goed verloopt.' Mannen, vrouwen en kinderen maken gebruik van de diensten van So What. Sacha informeert: 'Wij zorgen voor het resultaat, dat de klanten willen. De een vraagt enkel om de puntjes bij te knippen, maar een ander wil juist verschillende kleuren in het haar. We staan voor iedereen klaar, want de klant is bij ons koning(in)!.



De laatste jaren besteden mannen veel meer aandacht aan hun haar, dan in het verleden het geval was. Sacha vermoedt dat dit komt, door de manier waarop bekende voetballers zich onderscheiden met hun haarstijlen. 'Op dit moment willen veel mannen bovenop wat langer haar hebben en aan de zijkant wat korter.' Al Hussainy besluit: 'We gooien de prijzen naar beneden: ik houd niet van dure prijzen. Ik heb liever dat mensen een nieuwe en goede coupe kunnen krijgen voor een mooie prijs.'




So What, Vijf Meiplein 82, 2321 BR Leiden, T: 071 514 6162, W: www.sowhatkappers.nl.