Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 maart 2016

Schilderkunst in één les

HILLEGOM – Wie zich helemaal wil uitleven met verf, krijgt daar op vrijdag 8 april de kans voor. Kunstenares Josée van Schuppen neemt u dan in een bijzondere workshop mee op een ontdekkingsreis. Want het hoeft helemaal geen weken of maanden te duren om een fraai schilderij te maken.


Van Schuppen: 'Ervaring is niet nodig, want het gaat om het plezier! Juist bij toeval ontstaan vaak de mooiste creaties en kleuren.' Met opdrachten en tips kunnen de cursisten aan de slag om vrij te schilderen 'en lekker buiten de lijntjes te kleuren'. Aanmelden voor de cursus 'Leef je uit met verf' (cursusnummer 161.260) kan via www.hetraamhillegom.cc. De kosten voor deze cursus, die tussen 09:30 uur en 12:00 uur plaats vindt, bedragen slechts 22 euro.