Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 maart 2016

We zijn er weer!

D-Reizen geeft reischeque van 500 euro weg

LEIDEN – Het winkelcentrum Stevenshof wordt flink opgeknapt en het eerste zichtbare resultaat is de verhuizing van D-Reizen. De medewerkers Anneke Martens, Corinda Dietz en Lisa Koetsier kunnen haast niet wachten op zaterdag 16 april; de dag van de officiële heropening van de winkel. 'We komen weer op onze oude plek terug!', zo glundert Martens.

De drie medewerkers staan al vele jaren hun klanten met raad en daad bij. Of het nu gaat om het boeken van uitgebreide rondreizen, zonvakanties, stedentrips of Disneyland Parijs. Maar ook zijn zij hét middel om zaken als autohuur, losse vluchten en verzekeringen te regelen. Want zeg nou zelf: Je wilt voor, tijdens en na van je vakantie genieten en je niet bezig houden met het regelen van allerlei zaken.

Na maandenlang last gehad te hebben van luidruchtige hijskranen, is deze periode vanaf 16 april voorgoed verleden tijd. Die feestelijke openingsdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur kunnen de klanten kennis maken met de nieuwe winkel. Niet alleen staat de koffie, opgemaakte koekjes klaar, maar na de ontvangst met prosecco worden ook nog goed gevulde goodybags weggegeven. En met het landenspel kunnen klanten een reischeque van maar liefst 500 euro winnen!

Martens maakt van de gelegenheid gebruik om de klanten in het zonnetje te zetten. Het zijn onze klanten geweest, die ons door deze moeilijke periode hebben geloodst. Dankzij hun loyaliteit hebben wij nog redelijk gedraaid.' De nieuwe winkel ziet er geweldig uit: weg zijn de hoge balies. Bezoekers kunnen ontspannen in comfortabele stoelen bij de lage zitbalies. Er zijn belevingswanden, een koffiehoek, kinderspeelhoekje en mooie schappenwanden met een groot aanbod aan gidsen. D-Reizen heeft nu een echte vakantiewinkel. De drie stralen: 'Uw vakantiebeleving begint al in de winkel!'

Bij D-Reizen begint de vakantie pas écht. 'Wij regelen alles van A tot Z. Waar het gaat om vakanties boeken, zien mensen vaak door de bomen het bos niet meer. Door onze jarenlange kennis en ervaring boeken wij de reizen, die het beste bij u passen!'


D-Reizen, Stevensbloem 35, 2331 JA Leiden, T: 071 531 6031.