Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juni 2016

Rolstoeldansen bij Park Overbosch

VOORHOUT – Bij het appartementencomplex Park Overbosch worden drie beweegmiddagen georganiseerd voor bewoners en omwonenden. Die middagen komen er rolstoeldansers langs, die hun kunsten tonen. Deze activiteiten staan in het teken van de Edwin van der Sar foundation.


Namens Marente laat Linda Dol weten: 'Het is van belang om in beweging te blijven. Bij Marente hebben we beweging centraal staan. We vinden het leuk om wat meer de buitenomgeving bij de locatie te betrekken.' Mogelijk komen ook Edwin of Annemarie van der Sar langs bij een van de beweegmiddagen. Iedereen is welkom en het vindt plaats op de maandagen 18 juli, 25 juli en 1 augustus, van 14:30 uur tot 16:00 uur.