Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 september 2016

Een heerlijk avondje Franse muziek

HILLEGOM – Geniet u ook zo intens van muziek van de Franse zangers Jacques Brel, Julien Clerc en Charles Aznavour? Dan hebt u gegarandeerd een fijne avond, wanneer u zaterdag 1 oktober in Het Raam de voorstelling van Phillippe Elan bezoekt.

Het is de tweede keer, dat Phillippe Elan in Het Raam optreedt. En niet voor niets, want de vorige keer ging het publiek uit haar dak! Met zijn show 'Met Elan' kan de zanger gezien worden als de ambassadeur van de Franse muziek. Als ware liefhebber van het betere lied, weet hij zijn publiek tot in het hart te raken. Niet alleen door zijn heerlijk warme stemgeluid, maar ook door zijn gevoel voor poëzie.


Entreekaartjes (slechts 15 euro per stuk) zijn, zo lang de voorraad strekt, verkrijgbaar in de voorverkoop bij Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2, 2181 CT Hillegom. Dit kan tot zaterdag 1 oktober om 16:00 uur. Voor meer informatie: www.hetraamhillegom.cc