Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 september 2016

Uniek optreden in Floralis

LISSE – Het Theater Floralis heeft de laatste jaren veel kritiek te verduren gekregen. Maar maandag 12 september vond er een uniek optreden plaats voor een uitverkochte zaal. Niemand minder dan Candy Dulfer trad op, samen met onder meer Tom Beek en Jan van Duikeren.

Omdat deze topartiesten altijd onderweg zijn over de hele wereld, komen ze elkaar vrijwel nooit tegen. Maar de mannen achter de stichting Theater Floralis, Frank Schermer Voest en Marc van Brug, presteerden het om deze mensen bij elkaar te brengen. Voor de artiesten zelf was het ook een geweldige en onvergetelijke ervaring. Het was duidelijk te zien, dat ze genoten van elkaars muzikale kwaliteiten.


Na afloop van de show kregen de artiesten een staande ovatie. Ze mochten niet vertrekken, voordat een toegift van tien minuten werd gegeven. Dulfer, die jaren geleden nog meespeelde in de band van popartiest Prince, heeft al laten weten, dat ze volgend jaar beslist weer terug wil komen naar Floralis.