Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 oktober 2016

'Ondertekening kan snel of langzaam gaan'

NOORDWIJK > Acht maanden geleden kwam wethouder Hans Bakker met het blijde nieuws, dat de gemeente en Bever Holding op korte termijn een intentieovereenkomst zouden tekenen. Maar inmiddels is al heel wat water door de rijn gestroomd, zonder dat er ook nog maar één handtekening gezien is. ,,Hoe zit dat nou eigenlijk, is het college niet te enthousiast geweest'', zo wilde fractievoorzitter Roberto ter Hark (VVD) donderdag 6 oktober tijdens de gemeenteraadsvergadering weten.


Maar Bakker houdt de moed er in en liet de politici weten, dat het college 'regelmatig met de partijen aan tafel zit'. Duidelijk is wel, dat Bever Holding niet blij is met de dwangsomprocedure die de gemeente heeft opgelegd, maar volgens Bakker is dat geen blijvend probleem. ,,De lopende dwangsomprocedure werkt vertragend, maar heeft geen invloed op de ontwikkelingen. We hebben ambities uitgesproken en (de mogelijkheden van, JD) het Gat van Palace en het Vuurtorenplein besproken. Ik weet niet wanneer de intentieovereenkomst ondertekend wordt. Het kan snel gaan of langzamer gaan. Maar we zijn vol gas bezig te kijken naar de mogelijkheden van onze ambities op verschillende locaties.''