Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 februari 2017

Vijf speelplekken weg

OUDE WETERING > Het aantal speelplekken in het dorp moet voldoen aan de normen die zijn opgesteld door de maatschappelijke agenda (MAG). Uit onderzoek blijkt, dat in Oude Wetering maar liefst acht speelplekken te veel zijn. Vijf er van moeten verdwijnen, zodat andere speelplekken uitgebreid kunnen worden.


Dan gaat het om de 'kleine formele speelplekken', die aangepakt worden. Het gemeentebestuur wil, dat deze op termijn verdwijnen. Daarom stopt het onderhoud voor de speeltoestellen die daar op staan. Na verloop van tijd verdwijnen die speeltoestellen vervolgens. Het gaat om de volgende speelplekken: Zonnedauw (ter hoogte van nummer 33), Grundel (ter hoogte van de nummers 59 en 115), Schoener (ter hoogte van nummer 100) en Boeier (ter hoogte van nummer 13).