Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 maart 2017

Dromen komen uit met Slaapkenner Lisse

LISSE – Niets is onveranderlijk; ook niet de manier waarop je het beste slaapt. En soms heb je gewoon behoefte aan een totaal ander bed, bijvoorbeeld omdat je levensomstandigheden veranderen. En waar kun je dan beter naar binnen stappen voor het beste advies, dan bij Slaapkenner Lisse?!

Joep Derksen

De geschiedenis van Slaapkenner gaat al meer dan veertig jaar terug en deze zaak is onderdeel van een keten, die al decennia lang slaapsystemen ontwikkelt. Een gezonde nachtrust zorgt namelijk ook voor een gezond lichaam; daarover is de wetenschap het wel eens. Bij Slaapkenner Lisse worden de bedden, matrassen en beddengoed op de persoon afgestemd, zo licht eigenaar Terry Wassenaar toe. 'Dit is het mooiste vak, dat er is. We helpen mensen met het vinden van hun eigen bed en geven een 90 dagen omruilgarantie.'

De samenleving vergrijst en als je ouder wordt veranderen ook je behoeftes op slaapgebied. Waar je het jarenlang bijvoorbeeld warm kreeg onder de dekens, kun je het nu opeens koud krijgen. Of andersom. Lichamelijke klachten vragen ook een heel andere ondersteuning door een bed, dan wanneer je jong bent. Wassenaar: 'We kijken samen met de klant, wat het beste bij haar of hem past. Het bed wordt aangepast op lichamelijke klachten. Dan kun je denken aan verstelbare bodems, een zitverstelling of allebei. Ook hebben we kussens met schouderuitsparingen, zodat je een natuurlijkere aansluiting op de schouders en nek hebt. Onze matrassen met latexvulling bieden veel minder tegendruk, dan een bed met pocketveer doet.' Bij acute zorg is het vaak nodig om een bed hoger te kunnen zetten; dan kan Slaapkenner Lisse een helpende hand bieden.

Wanneer een partner wegvalt, is het tweepersoonsbed opeens te groot. Steeds meer senioren kiezen er voor om een twijfelaar, een bed met een breedte van 1.20 meter, te nemen. Voor zo'n bed ben je bij Slaapkenner Lisse op het juiste adres. In deze winkel is nog veel meer keuze uit bedden en aanverwante artikelen, van merken als Auping, M-Line en Avek. Wassenaar: 'We bieden ook de mogelijkheid om mensen vrijblijvend thuis op te halen, mocht het voor hen lastig zijn om te komen. Na aankoop verwijderen we het oude bed en bezorgen en monteren we het nieuwe bed.'


Slaapkenner Lisse, Kanaalstraat 94-98, 2161 JP Lisse, T: 0252 433 084, W: www.slaapkennerlisse.nl