Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 maart 2017

Open dag brandweer na verbouwing

VOORHOUT > De brandweerkazerne aan de Nijverheidsweg houdt zaterdag 25 maart een open huis. Deze dag staat in het teken van het kennismaken met de brandweer en ervaren waar de spuitgasten allemaal mee bezig zijn.


Na de opening om tien uur tonen de leden van de jeugdbrandweer hun kunnen. Ook krijgen bezoekers te zien, wat er gebeurt als de vlam in de pan slaat. De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op een springkussen en wie enthousiast is geworden, kan meer informatie aanvragen om lid te worden van de brandweer of de jeugdbrandweer. Wim Jonker, Ploegchef Post Voorhout, laat weten: ,,Na de verbouwing van onze brandweerkazerne willen we de mensen kennis met ons laten maken en de kazerne openstellen.'' Het open huis duurt tot 16:00 uur; de toegang is gratis.