Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 april 2017

Politieke bijeenkomsten aflopen

KAAG EN BRAASSEM > Wie geïnteresseerd is in de politiek, kan de komende maanden flink wat bijeenkomsten aflopen. De politieke partijen zijn volop in voorbereiding om allerlei activiteiten op te zetten.

Zo had D66 op dinsdag 4 april een 'Lustrumfeest' in Café het Haventje (Noordkade) en op woensdag 12 april organiseert deze partij een 'Themabijeenkomst over recreatie'. Iedereen is hier voor uitgenodigd, of je een inwoner bent, of een bedrijf dan wel een organisatie vertegenwoordigt. Om 20:00 uur begint deze bijeenkomst, die plaats vindt in het restaurant 'Tussen Kaag & Braassem' (Regenboogweg 102, Nieuwe Wetering).


Woensdag 19 april kunnen VVD-leden de algemene ledenvergadering van hun partij bezoeken en op vrijdag 21 april zijn alle inwoners welkom bij een SVKB-bijeenkomst in 'De Alkeburcht' (Noordhoek 19, Roelofarendsveen). Vanaf 20:00 uur krijgen de aanwezigen een presentatie te zien van Rob Loekenbach, voorzitter van de werkgroep 'Geluidshinder Kaag en Braassem Noord'. Na een uur gaat de partij verder met de algemene ledenvergadering.