Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 april 2017

Te laat met reageren

LISSE > Fractievoorzitter Roeland den Breejen (SGP/ChristenUnie) tikte wethouder Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) keihard op de vingers, omdat deze bestuurder zich niet houdt aan de termijnen om te reageren. Dit gebeurde donderdag 23 maart tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur.


Zo vond er op 19 januari een hoorzitting plaats over de zendmast op het Keukenhofterrein. Tijdens deze hoorzitting gaf de gemeente aan, binnen zes weken met een reactie te komen. Den Breejen, die ook namens VVD-commissielid Martijn Tibboel sprak, stelde: ,,We hebben deze reactie niet binnen de gestelde termijn gekregen.'' De wethouder verdedigde zich door te stellen, dat die termijn ,,niet helemaal strak'' zou zijn. Wel zegde hij toe, dat het college op dinsdag 28 maart met een reactie komt.