Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 augustus 2017

Boompje voor parkeerplaats

HOOGMADE – Het komt wel goed met het aantal parkeerplaatsen in de buurt van de tien te bouwen sociale woningen aan de Van Alcmaerlaan. Dat vindt althans wethouder Herman Haarman (D66). Deze huizen worden naast de Brede school gebouwd, maar nu zijn er eigenlijk te weinig plekken om de auto's voor die bewoners te parkeren.


Haarman laat hierover weten. ,,Er zijn 16 parkeerplaatsen nodig. We gaan negen parkeerplekken toevoegen, dan zou je er zeven extra moeten hebben. Maar er staan al veel parkeerplaatsen voor de deur, dus het kan allemaal best. Met de omgeving willen we een participatietraject lopen, om te kijken hoe ze de parkeerdruk ervaren. Misschien kan er wel een parkeerplaats af en kunnen we er een boompje neerzetten. We gaan 500 m2 groen realiseren. Hoe dat wordt ingericht, willen we met de buren bespreken.''