Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2018

CDA wil Escape Room behouden


Ter Aar – Het verdwijnen van Triggr! uit het voormalige Rabobank-pand, is een heel slechte zaak. Brent Wijshijer, kandidaat-raadslid voor het CDA houdt een vurig pleidooi om Triggr! te behouden voor de gemeente Nieuwkoop.

Triggr! heeft een zeer succesvolle Escape Room, waar mensen binnen een bepaalde tijd uit moeten ontsnappen. Deze Escape Room is mateloos populair, maar verplaatsen kan de organisatie niet, omdat dit veel te duur is. Wijshijer: ,,We zien de enorme positieve kracht van Triggr! en dat mag niet verloren gaan. Daarom willen wij dat het college van burgemeester en wethouders gaat zoeken naar een vaste locatie voor Triggr!. Volgens Wijshijer moet de gemeente er alles aan doen om de organisatie blijvend te ondersteunen. Probleem voor Triggr! Is, dat deze organisatie niet veel geld heeft en dus geen hoge huur kan betalen. Volgens het CDA is dat juist een reden, waarom de gemeente hen moet ondersteunen.