Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 augustus 2018

Wespennest wacht op centrummanager


Nieuwkoop – Wethouder Antoinette Ingwersen maakt haast met het aanstellen van een centrummanager. Deze man of vrouw moet de wegkwijnende middenstand aan de hand nemen, om een uitweg te vinden tussen de bedreigingen van het internet en het wegnemen van het onderlinge gekissebis.

Zo'n centrummanager moet zijn mannetje staan en initiatieven kunnen tonen. Bijvoorbeeld waar het gaat om het verhogen van omzetten door de komst van allerlei activiteiten, die bezoekers naar Nieuwkoop moeten brengen. Het liefst stelt de wethouder die nieuwe centrummanager nog dit jaar aan. Er blijkt een schone taak te wachten, zo valt op te maken uit de woorden van Ingwersen: ondernemers van het Regthuysplein weigeren namelijk om activiteiten op te zetten samen met ondernemers van het Kennedyplein. Ze riep alle ondernemers op: ,,Neem in gezamenlijkheid actie en maak afspraken voor vervolgstappen. Samen met het opzetten van evenementen, kan dat leiden tot geweldige resultaten.''