Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 augustus 2018

Zoektocht naar centrummanager


[NIEUWKOOP] Het gemeentebestuur maakt haast met het aanstellen van een centrummanager. De situatie waarin de lokale ondernemers zich bevinden wordt er namelijk niet beter op. In de kern Nieuwkoop zijn twee winkelcentra; het Reghthuysplein en het Kennedyplein en de communicatie tussen die twee groepen ondernemers is op zijn zachtst gezegd voor verbetering vatbaar.

Het wordt dus tijd, dat er iemand komt, die met frisse ideeën Nieuwkoop weer op de bezoekerskaart kan zetten. Zodat deze gemeente bijvoorbeeld het 'Ootmarsum' van het Groene Hart wordt. Een plek, waar kunst, cultuur, plezier en winkelen bij elkaar samen komen. Wat wethouder Antoinette Ingwersen betreft, wordt nog dit jaar een nieuwe centrummanager aangetrokken, die dit soort ideeën kan gaan uitwerken.