Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 september 2018

Extra parkeerplekken


[ROELOFARENDSVEEN] Een trapveldje bij de Spireasstraat 2 – 4 wordt verkleind, zodat daar twee parkeerplaatsen kunnen komen voor bedrijfswagens van de naastgelegen snacksalon. De eigenaar van die snacksalon had een plan ingediend om twee parkeerplekken te realiseren, waarbij de bedrijfswagens haaks geparkeerd komen te staan. De gemeente wil, dat die plekken minder ruimte innemen: ,,Het realiseren van een langsparkeerstrook lijkt dan ook de beste oplossing.''

De overige parkeerplaatsen kunnen dan gebruikt worden door de rest van de buurt. Op die manier blijft de impact op het trapveld beperkt tot ongeveer 2 meter over de gehele lengte en worden er (extra) parkeerplaatsen gecreëerd in dit gebied. Zodra het parkeerterrein van ‘De Post’ wordt gerealiseerd, wordt hier een groot hek geplaatst zodat er geen ballen van het trapveld op de auto’s en het gebouw komen.