Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 september 2018

Nieuwe loods is welkom


[RIJNSATERWOUDE] Op het perceel Herenweg 157a mag een extra bedrijfsgebouw komen, die naast de al bestaande bedrijfsloods wordt geplaatst. De onderneming is de afgelopen jaren flink gegroeid en er is niet genoeg ruimte om alle machines binnen te zetten. Met de bouw van de nieuwe kapschuur kunnen die machines voortaan onderdak hebben en slijten ze minder snel.

Het college wil meewerken aan de totstandkoming van de wens voor een nieuw bedrijfsgebouw. Ook al overtreedt het bedrijf op dit moment de regels, zo blijkt uit ambtelijke stukken: ,,Momenteel wordt het terrein achter de bestaande bedrijfsloods al gebruikt als buitenopslag. Dit is in strijd met het bestemmingsplan, dus het is wenselijk een einde te maken aan deze situatie. De bouw van de schuur zal een kwaliteitsimpuls betekenen voor deze locatie, omdat verrommeling van het terrein op die manier wat meer wordt tegengegaan.''