Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 september 2018

Wandelvoetbal bij Altior


Langeraar – Wie ouder is dan zestig en een nieuwe bewegingscarriere wil opbouwen, kan zich aanmelden voor de 'Oldstars walking football Langeraar'. Dit wandelvoetbal is een nieuw initiatief van voetbalvereniging Altior, in samenwerking met de dorpsraad Rondom de Plassen.

In de regio grijpt het fenomeen wandelvoetbal al om zich heen en blijkt het een groot succes te zijn. Deze vorm van voetballen heeft haar eigen regels en is ideaal voor de iets strammere voetballer. De belangrijkste regel is namelijk, dat het bij wandelvoetbal verboden is om te rennen. Snelwandelen is daarentegen wél weer toegestaan. Mannen en vrouwen die meer willen weten over wandelvoetbal, kunnen de informatieavond bezoeken bij Altior, op vrijdagavond 21 september vanaf 19:00 uur. Naast een introductie kunnen de geïnteresseerden het wandelvoetbal direct uitproberen.