Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 september 2018

Pleidooi voor drempels


[WOUBRUGGE] Kim Martens is het zat; zij wil dat er verkeersdrempels komen op de Van Eeghenstraat. Sinds er vorig jaar rioleringswerkzaamheden werden uitgevoerd op de van Woudeweg, zijn daar ook hoge drempels geplaatst. Die drempels blijken uitstekend te werken. Zo goed zelfs, dat het verkeer zich nu verplaatst heeft naar de van Eeghenstraat.

Martens: ,,Het is niet normaal hoe hard hier gereden wordt. Soms wel met 40/50/60 km per uur en dit is uitermate gevaarlijk omdat hier heel veel kleine kinderen lopen en fietsen.'' Ze overweegt een handtekeningenactie op te zetten, maar wil de gemeente eerst nog de kans geven om zelf initiatieven te nemen voor een hogere verkeersveiligheid.