Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2019

Aziatisch culinair genieten


Bij Lucky Garden

AMSTERDAM ZUID-OOST – Restaurant Lucky Garden heeft een ware metamorfose ondergaan. Niet alleen het interieur is flink aangepast, ook de menukaart is fantastisch verbeterd en uitgebreid. De gasten waarderen het enorm en blijven maar terugkomen. Wie er voor het eerst komt, concludeert voor zichzelf: ,,Fine Asian Cuisine Lucky Garden is het beste restaurant om naar toe te gaan!’’

Joep Derksen

Sinds 1 januari heeft Lucky Garden een nieuw management. Voortaan staan Wenny Ho, meneer Tang en Ling Lau aan het roer. Elke gast wordt warm verwelkomd door onder meer de manager, Hoi Lam. De zaak is helemaal opgefrist; het tapijt is verwijderd en er ligt een prachtige vloer. De stoelen en tafels zijn compleet vernieuwd en de menukaart toont meer dan 200 verschillende gerechten. Inmiddels bestaat Lucky Garden al weer 35 jaar en dit restaurant heeft nu voordeel van de ervaring van het nieuwe management. Zij runnen namelijk al met veel succes een restaurant in Oost-Zaan. ,,Maar de naam Lucky Garden veranderen we niet, hoor’’, verzekert Wenny. ,,Deze naam is een begrip.’’

Maar de gasten kunnen ook hun eigen dinerwensen vervuld zien worden, informeert Wenny. ,,De klassieke Chinese gerechten als Tjap Tjoy en Foe Yong Hai blijven op de kaart. Maar de kaart is uitgebreid met onder meer biefstukgerechten, varkensvleesgerechten en lamsgerechten.’’ De Siuw Jim Ngau, een krokant gebakken biefstuk met maar liefst vijf soorten kruiden, is een absolute must om een keer uit te proberen. Bent u een kipliefhebber? Er zijn minimaal tien verschillende manieren om kip klaar te maken!

Vegetariërs, veganisten en glutenvrije eters komen ook tot hun recht bij Lucky Garden. Variërend van Chinese Bami met groenten, tot spicy gebakken Tau Fu en rijst. En zelfs een vegetarische kip op basis van sojabonen. Bijna geen eetwens is te veel voor Lucky Garden. Het is absoluut mogelijk om eten te bestellen, dat niet op de kaart staat. Maar geef dat wel minimaal een dag van tevoren aan; het deskundige personeel zet zich dan met veel plezier in om uw culinaire wensen uit te laten komen.

Het restaurant is onderverdeeld in drie zalen, dus Lucky Garden is ook uitermate geschikt voor (verjaardags)feestjes, personeelsuitjes en partijen. Of het nu gaat om gezelschappen tot 35 of tot 65 personen. En tegelijkertijd kan de dinerzaal voor normale reserveringen behouden blijven. Lucky Garden ligt trouwens op een perfecte locatie, om gezellig uit eten te gaan (met gratis parkeren), voordat je nog wat anders gaat doen die avond. Steeds meer mensen gaan eerst bij Lucky Garden langs, voordat ze een avondje naar de Ziggo Dome of de Arena gaan.

Het is mogelijk om een gratis diner voor twee te winnen bij Lucky Garden. Speciaal voor Moederdag organiseert dit restaurant van de Aziatische keuken een ‘like en deel’ actie op hun Facebookpagina www.facebook.com/LuckyGarden. Wie dus haar of zijn moeder mee uit eten wil nemen, kan een kansje wagen om gezellig en gratis een avond lang te genieten.

Vooruit, nog één tip: Veel gasten hebben het al gemerkt; de Pekingeend bij Lucky Garden is het allerlekkerst van heel Amsterdam en omgeving. Sommigen zeggen zelfs van de hele wereld. Of dat nu komt door de zoetzure saus, of een van de geheime gerechten, valt niet te zeggen. De gasten hoeven zich er ook niet druk om te maken. Het enige, wat je jezelf kunt afvragen, wanneer je bij Lucky Garden naar binnen gaat is: ,,Hoe lang en hoe veel ga ik hier genieten?!’’
Lucky Garden Snellerwaardgracht 7, 1107 EJ Amsterdam Zuid-Oost, T: 020 697 7234, W: www.luckygarden.nl.