Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 juni 2019

Blij met Aldi supermarkt


LEIMUIDEN – De politieke partijen van Kaag en Braassem zijn zonder uitzondering positief over de komst van een Aldi naar het Connexxionterrein in Leimuiden. Bovenop deze supermarkt komen zo’n dertig sociale huurappartementen, laat directeur Danny Visser van Woondiensten Aarwoude weten. De raadsleden laten wel weten, dat bij de uitwerking van de plannen goede oplossingen moeten komen voor de verkeersontsluiting.

Visser: ,,We zijn jaren geleden op zoek gegaan naar locaties voor extra sociale woningen. Het Connexxionterrein was een van de locaties die was aangewezen. Maar door lastige ruimtelijke regels heeft de gemeente besloten om deze locatie 'on hold' te zetten voor de ontwikkeling van sociale woningen. De Aldi benaderde de gemeente omdat ze het Connexxionterrein in Leimuiden zagen als een goede locatie om een supermarkt te ontwikkelen. De gemeente heeft ons met elkaar in contact gebracht. Het is ruimtelijk mogelijk om de supermarkt en die dertig sociale huurappartementen op die plek in te passen.''