Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2019

Sociale woningen energieneutraal


HOOGMADE – De directeur van Woondiensten Aarwoude, Danny Visser, komt op woensdag 25 september naar Hoogmade om daar te praten over zijn plannen voor het verduurzamen van de sociale woningen. Dit doet hij op uitnodiging van de dorpsraad.

Onlangs heeft Visser een ondernemingsplan opgesteld, waarin de ambitie wordt uitgesproken dat er de komende jaren méér sociale woningen moeten komen, dan op dit moment gepland is. Daarnaast wil Woondiensten Aarwoude in 2025 een kwart van haar huidige woningbestand energieneutraal hebben. En als het mogelijk is, wordt dan op verzoek van de Dorpsraad Hoogmade tegelijk gekeken of die woningen ook levensloopbestendig gemaakt kunnen worden. De woningen moeten betaalbaar blijven voor mensen met een laag inkomen.