Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 november 2019

Appartementen


WOUBRUGGE – Het voormalige garagebedrijf aan de Kerkstraat 18 mag verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen dan appartementen. Dit ontwikkelidee krijgt de steun van het college van burgemeester en wethouders; ze nemen ‘een positieve grondhouding’ aan. Wel moet de initiatiefnemer de omwonenden vragen wat zij hier van vinden. En de gemeente hierover uitgebreid berichten.

Op de plek moeten zeven appartementen komen, in grootte variërend tussen 96 m2 en 120 m2. Deze nieuwe woonplekken vallen onder de categorie ‘middelduur’. Eerder dit jaar vroeg de gemeente Kaag en Braassem om te kijken of er meer en goedkopere appartementen op dit terrein gebouwd konden worden. Maar volgens de initiatiefnemers is dat niet mogelijk, vanwege het vereiste aantal parkeerplaatsen.