Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 december 2019

Bergingen


OUDE WETERING – Op het stuk terrein aan de Plantage tussen 59 en 65 zouden prima woningen kunnen komen. Maar de plannen om daar een rij bergingen neer te zetten, ziet het college van burgemeester en wethouders niet zitten.

Die bergingen zouden gebruikt kunnen worden door de bewoners van de appartementen aan de Plantage 39 tot en met 57. Wethouder Yvonne Peters: ,,Een rij bergingen aan de openbare weg wordt altijd donker en massaal. De Plantage leent zich niet om dat daar te doen. Als er een aanvraag voor woningen zou komen, zou daar misschien wel een wat positievere houding voor kunnen zijn. Dat brengt namelijk ruimtelijke kwaliteitswinst.’’ Maar is een stuk groen niet een veel mooiere kwaliteitswinst? Peters: ,,Het is een straat waar een stuk onbebouwd is. In een straat waar alleen huizen staan, is het niet gek om aan een huis te denken.’’