Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 april 2020

Ruimere openingstijden afvalbrengstation


KAAG EN BRAASSEM – Het verplichte ‘huisarrest’ vanwege het coronavirus zorgt er voor dat veel mensen in en om het huis gaan klussen. Het afval wordt daarna vaak weggebracht naar het afvalbrengstation in Roelofarendsveen. Daarom worden de openingstijden vanaf 20 april verruimd. Het afvalbrengstation is dan iedere werkdag geopend vanaf 8:00 uur tot 18:00 uur en op de woensdag zelfs tot 20:00 uur. De openingstijden op de zaterdag blijven gelijk: 8:00 uur tot 12:30 uur.

Om een veilige afstand voor iedereen te kunnen garanderen, mogen er maar maximaal vijf auto’s tegelijk op het terrein aanwezig zijn. Hierdoor kunnen de wachttijden ook met de extra openingsuren flink oplopen. Inwoners, die van hun oud papier af willen, kunnen dit voortaan ook doen bij het winkelcentrum in Roelofarendsveen, waar een extra container voor dit doel is geplaatst.