Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2020

Watertoren wordt landmark


HILLEGOM – De grauwe watertoren aan de Leidsestraat 201 wordt een kantoorgebouw met een groen dak en omringd door een bloemenweide. Hiermee wordt de watertoren een ‘markant landmark’, dat kan dienen als entree voor de Duin- en Bollenstreek. Het bouwplan van SVO Initiatief BV om in de toren kantoorruimtes, een collegezaal, koffiebar en uitkijkpunt te realiseren, kreeg donderdagavond veel steun van de raadsleden. De watertoren kan daarom een make-over krijgen en het bedrijf A.W. Groep gaat zich hier in vestigen.

Wethouder Hoekstra was ,,heel blij met dit initiatief om van een grauwe watertoren echt iets moois te maken en een mooie landmark in Hillegom neer te zetten. Er zijn enorm veel aanpassingen gedaan met betrekking tot duurzaamheid.’’