Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 mei 2020

‘Genoeg parkeerplaatsen in omgeving Johannesschool’


Hillegom – Gemeenteraadslid Van Egmond (GroenLinks) maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid van de leerlingen van de Johannesschool aan de Mariastraat.

Nu deze school weer is opengegaan, maken de ouders van de kinderen ook kennis met de nieuwe herinrichting van de Mariastraat en het eenrichtingsverkeer. Van Egmond laat weten, dat hij een voetgangersoversteekplaats en een verkeersveilige schoolzone mist.

Wethouder Van Rijn liet donderdagavond weten, dat de school er groot voorstander van is, dat kinderen lopend of fietsend naar school gaan. Bovendien zijn er volgens hem voldoende parkeerplaatsen binnen honderd meter van de school. De school zelf heeft geen behoefte aan een verkeersveilige schoolzone, omdat de Johannesschool al op een erftoegangsweg staat, aldus de wethouder.