Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 juni 2020

Nieuwe aanvraagprocedure

Noordwijkerhout – Een kink in de kabel voor de plannen om 100 arbeidsmigranten te huisvesten in een bollenschuur aan de Langevelderweg 37c.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de procedure voor een omgevingsvergunning afgebroken. Dit komt door kritische vragen van D66 over fouten in de procedure en een mededeling van de Regionale Commissie Bezwaarschriften, dat een communicatieplan ontbreekt bij de vergunningaanvraag. Dit gemis is een harde reden om de aanvraag buiten behandeling te stellen. Het college heeft alsnog besloten om de omgevingsvergunning te weigeren.

Als de aanvrager het wil, kan hij een nieuwe aanvraag voor een omgevingsvergunning indienen.