Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 juni 2020

Zorgen over verloedering

Noordwijk – Omwonenden van de Julianastraat 45 roepen het college in een brief op om overlast door arbeidsmigranten te beperken. Ze maken zich zorgen over verloedering van de wijk.

Dat pand wordt nu verbouwd, zodat er vier slaapkamers en een gezamenlijke keuken in komen. De vrees bestaat, dat in het gebouw weer arbeidsmigranten komen en dat de (geluids)overlast toeneemt. Ook zou een pand om de hoek aan de Stijntjesduinstraat worden omgebouwd voor verhuur voor arbeidsmigranten. De briefschrijvers zijn ongerust: ,,De wijk wordt er maar niet beter op: arbeidsmigranten, panden kamergewijs verhuurd aan horecamedewerkers en via airbnb/booking.com. Bewoners verlaten de wijk vanwege overlast en parkeerdruk, dit kan niet de bedoeling zijn.’’

Een reactie van het college moet nog volgen.