Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juli 2020

Huizen op terrein scouting Welverro

Langeraar – Scouting Welverro wil verhuizen naar het terrein van de voormalige waterzuivering in Langeraar. Hiervoor heeft de werkgroep Huisvesting Welverro al een plan opgesteld. De scoutingleden worden in deze wens gesteund door de gemeenteraadsleden van de gemeente Nieuwkoop.

De gemeente is namelijk druk op zoek naar plekken om huizen te bouwen en de oude waterzuivering ligt al jaren braak. Het terrein van de Van Wassenaerstraat 100 kan met het verplaatsen van de scouting dan gebruikt worden om daar woningen te bouwen, zo vinden de politici. Wethouder Guus Elkhuizen moet uitzoeken, wat hiervoor de mogelijkheden zijn.