Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2020

Zonnepanelen boven parkeerterrein Langevelderslag

Noordwijk – Een voorstel van NZLokaal en fractie DOEN! om zonnepanelen boven parkeerterreinen te realiseren, is dinsdagavond aangenomen door de gemeenteraad.

Zo’n initiatief kan bedrijven en huishoudens van stroom voorzien, is de gedachte. Ook kunnen fietsen en auto’s droog en in de schaduw geparkeerd worden.

Het college moet de mogelijkheden onderzoeken voor het plaatsen van zonnepanelen boven de parkeerplaats aan de Langevelderslag en andere parkeerterreinen. Binnen drie maanden moet duidelijk zijn, of er ook zonnepanelen boven het Langevelderslagparkeerterrein kunnen komen.