Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2020

Balen van raaskallen

De Zilk – De initiatiefnemer voor een nieuwe woning aan de Zilkerbinnenweg 14 heeft het helemaal gehad met bezwaarmakers tegen zijn bouwplan. Dat blijkt uit een brief aan de gemeenteraad.

Hij vindt, dat de bezwaarmakers ,,het een hardwerkende kweker misgunnen om op zijn eigen grond een nieuwe woning te bouwen voor zijn eigen gezin. Het is onvoorstelbaar dat de Actiegroep tegen Duinpolderweg meent nu maar al zijn energie te moeten steken in het dwars zitten van notabene een straatgenoot, om te voorkomen dat daar één woning voor notabene eigen gebruik gerealiseerd zou worden.’’

Ook het Cultuur Historisch Genootschap moet het ontgelden: ,,Dit Genootschap raaskalt ook al over 5 woningen en “doorzichten” terwijl het om slechts één woning gaat.’’ Omwonenden kunnen volgens de initiatiefnemer het nieuwe huis niet zien. Hij roept de raad op om zijn bouwplan te steunen.