Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 december 2020

Geen extra geld naar ondernemers

Noordwijk – Een voorstel van VVD-raadslid Bas Knapp om nog weer een half miljoen euro uit te geven aan ondernemers in Noordwijk, ging een raadsmeerderheid een stap te ver.

Volgens Knapp krijgen ondernemers het door de tweede golf en nieuwe overheidsbeperkingen extra zwaar en zijn de eerder door de gemeenteraad ingevoerde lastenverlichtingen en tonnen euro’s aan ondernemerssteun niet voldoende.

Maar de meeste raadsleden vonden het voorlopig welletjes met de steun aan de ondernemers. Raadslid Eric Berg (Lijst Salman Noordwijk) wees er op, dat de rijksoverheid al miljarden euro’s uitgeeft aan bedrijfsondersteuning, zoals de TOZO-regeling.