Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 december 2020

‘Passie voor het vak!’

NOORDWIJKERHOUT – In uitdagende tijden onderscheiden de ware ondernemers zich. En merkten Brigitte en Dick Bader van Bader Glas- en Schilderwerken, Verf, Behang en Interieur ook nog eens extra hoe fantastisch hun team is.  

JOEP DERKSEN

Bader werd 66 jaar geleden opgericht door Dick zijn opa en is inmiddels uitgegroeid tot dé toonaangevende vakspecialist op het gebied van het afwerken van huis en bedrijf. Consumenten en ondernemers bezoeken Bader voor één of meerdere afdelingen: de winkel, het schildersbedrijf, de glashandel en de interieur-projectafdeling, waar het gediplomeerde team de klant verder helpt.

Tegenwoordig zijn er veel tweeverdieners met beiden een drukke baan en blijft er weinig tijd over om zelf in de woning te klussen. Bader geeft professioneel advies, doet de planning van de schilder, de behanger en stoffeerder en voert het werk uit. De huiseigenaar wordt ontzorgd en geniet van het eindresultaat. Dit geldt ook voor ondernemers bij het inrichten van hun winkel of kantoor.

Brigitte geeft een rondleiding en toont de winkel. Bijna dertig jaar geleden startte ze in het bedrijf. ‘Van de administratie via de calculatie, glasafdeling, planning en boekhouding naar de huidige opzet van de winkel met de interieurprojecten’, vertelt Brigitte lachend. Sinds 2015 is de winkel gevestigd op het bedrijvenpark Gravendam en dat is een doorslaand succes. De winkel heeft de grootste behangcollectie van de bollenstreek met vele grote merken, beschikt over de laatste collecties gordijnen, raamdecoratie en vloeren en biedt daarnaast professionele producten op het gebied van verf (Sikkens, Wijzonol en Sigma) en non-paints aan. “Wij leveren een totaalconcept; van kleur- en interieuradvies tot en met het leveren van de bijbehorende producten én de service om de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren”, aldus Brigitte. Door de combinatie van mooie, goed betaalbare én exclusieve collecties kunnen wij de klant inspireren en laten zien wat het effect van een goedgekozen toepassing van kleur met behang, vloer en gordijn doet. Als je toch gaat veranderen, doe het dan goed en kom eens langs bij Bader.

Naast het goedlopende schilders- en interieurbedrijf heeft Bader ook een glashandel met eigen glaszetters en kunt u er terecht voor een stukje enkel glas, HR++ isolatie- en veiligheidsglas of een spiegel.

Meer informatie:

Bader
Bedrijvenpark Gravendam
Gieterij 19, 2211 WC Noordwijkerhout
T: 0252 373 623
W:
www.baderbv.nl