Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 december 2020

Wereldkampioen toont balkunsten

Nieuwkoop - Balvirtuoos Nasser el Jackson toont woensdag 23 december zijn straatvoetbalkwaliteiten aan de jeugd van Nieuwkoop.

Voor de 20-plusser is hij wellicht onbekend, maar Nasser is een waar fenomeen bij de jongere voetballiefhebber. Hij is tweevoudig wereldkampioen ‘ground-moves’ en straatvoetbalambassadeur bij de KNVB. Iedereen tussen 8 en 17 jaar kan zich via w.dewaalnieuwkoop.nl aanmelden om mee te doen aan een knock-out toernooi panna.

Niet alleen toont Nasser dan zijn pannamoves, functionele passeerbewegingen en freestyle moves; ook kun je dan meedoen aan de Panna Knock-Out Winterschools. Aanmelden kan via w.dewaal@nieuwkoop.nl of een appje te sturen naar 06 4708 0932. Vol is vol.