Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 januari 2021

Actie tegen geluidsoverlast N206

Noordwijk – Het college van burgemeester en wethouders gaat aan de Provincie Zuid-Holland vragen om een onderzoek te doen naar de geluidniveaus en het geluidsoverlast bij de N206.

Dat laat het college weten, naar aanleiding van vragen door het CDA. Als hieruit voortkomt, dat de geluidsniveaus boven de normen zijn, kunnen er mogelijk geluidsschermen geplaatst worden. Eerder heeft de Provincie echter mondeling al laten weten, dat de afgelopen jaren niets is veranderd met de verkeersintensiteit van de N206 en dat daarom geen aanvullende geluidsmaatregelen nodig zouden zijn.

Het college hoopt, dat met het onderzoek duidelijk wordt welke maatregelen gedaan moeten worden om de overlast te beperken. Mochten er toch geluidsschermen komen, dan zal de gemeente proberen om die uit te rusten met zonnepanelen.